Algemene voorwaarden

Verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn EXCLUSIEF verzendkosten. Verzendkosten bedragen voor iedere bestelling 6,50€ binnen Nederland.  Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u altijd binnen enkele seconden een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens. Betalingsmethoden IDeal (ideaal om direct uw betaling via uw eigen bank te kunnen voldoen)  Levertijd Uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Ruilen/Reclamatie Voorwaarden voor retour zenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen / Reclameren mag binnen 14 dagen na ontvangst. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost versturen.  Het geld van het geretourneerde artikel staat binnen 7 werkdagen na aankomst op retouradres retour op uw rekening. Via onze webshop kan je een artikel niet direct omruilen. Je kunt wel het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling dan wel te betalen. Wij kunnen helaas niet de bestellingen met elkaar verrekenen. Zodra het artikel dan bij ons retour komt wordt het bedrag retour gestort.

 MEER OVER ACTIES/KORTING/AANBIEDINGEN/SALE-PERIODES: Voor een bestelling geldt altijd de prijs die op het moment van bestelling werd vermeld. Je hebt tenslotte de mogelijkheid gehad artikelen te bestellen, welke wellicht nu niet meer beschikbaar zijn op onze website. In de regel is binnen 24 uur na de start van een actie een groot deel van de artikelen en verschillende maten verkocht. Het is dus voor de klanten die deze artikelen besteld hebben, ook een kwestie van op het juiste tijdstip op de juiste plaats zijn. Overigens is een ondernemer volgens de Nederlandse wet vrij om zijn producten af te prijzen. Je bepaalt als consument zelf wanneer je tot aankoop overgaat. Je hebt geen recht op teruggave van het prijsverschil, als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn. Meer over Garanties Uiteraard behoort een kledingstuk/accessoire in gave conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op alvorens het wordt opgehaald.

Retourneren en ruilen

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons best bij het ruilen te helpen. U kunt ongebruikte artikelen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking, voorzien van aangehechte prijskaartje en labels terugzenden. De verzenddatum staat op de factuur. Natuurlijk mag je de artikelen passen. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Als ze niet bevallen mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretouneerd. Vergeet niet een afgiftebewijs te vragen en goed te bewaren. Bij Peti Ami geldt: niet goed, geld terug. Bij retour via de post storten we uiterlijk binnen 7 werkdagen je geld terug. Retourkosten zijn voor rekening klant. Het kan zijn dat een kledingstuk/accessoire bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover s.v.p. zo spoedig mogelijk contact over op met ons. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires, waardoor het product kapot is gegaan. De garantiebepalingen zijn gebaseerd op normaal gebruik. Gebruik je een product niet op de normale manier en zorgt dit ervoor dat het product kapot gaat, dan heb je geen recht op garantie. Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben.

Uitzondering

 • Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes.
 • Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding.
 • Wij bieden geen garantie op vlekken door parfum of deodorant.
 • Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.
 • Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Wasvoorschriften

Om de kleding langer mooi te houden hebben we enkele handige tips voor je.

 • Sorteer de kleding zorgvuldig afhankelijk van stof , kwaliteit en was etiket
 • Leeg de zakken.
 • Niet alleen jeans maar ook andere kleding kan het beste binnenstebuiten gewassen en gestreken worden.
 • Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel.
 • Stel de wasmachine in op het geschikte wasprogramma.
 • De wasmachine niet overladen.
 • Zodra de was klaar is , kleding met 2 kleuren zo snel mogelijk uit de wasmachine halen. Dit voorkomt afgeven.
 • Let erop dat tijdens het drogen van de was in een droger de kleding goed kan ronddraaien , niet overladen.
 • Let erop dat tijdens het wassen van Om de kleding langer mooi te houden hebben we enkele handige tips voor je.
 • Stel de wasmachine in op het geschikte wasprogramma.
 • Let erop dat tijdens het wassen van productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes, je gebruik maakt van een wolwasprogramma gevolgd door interval centrifugeren. Temperatuurknop 30 graden of liefst helemaal uit. De wasdroger is uit den boze! Gebruik waszak aan te raden. Binnenste buiten wassen met dezelfde kleuren.
 • Als een kledingstuk eigenlijk niet vies is, maar wat verfrissing nodig heeft, kun je het een nachtje buiten hangen. Mist en ochtenddouw doen wonderen.
 • Bij kleine vlekjes kun je ook alleen het vlekje behandelen. Gewoon met een doekje met wat water. Eventueel wat huishoud- of ossengalzeep gebruiken.

Handwas:Voor het wassen van wol, zijde of kleding met applicaties

 • Maak een sopje van ongeveer 20 graden en weinig wasmiddel.
 • Spoel het kledingstuk door het water. Geef vlekken wat extra aandacht.
 • Laat het sop wegstromen en sla het kledingstuk (rustig) uit op de rand van de wasbak, zo sla je het vuil uit de kleding.
 • Spoel na met schoon water op dezelfde temperatuur
 • Rol het kledingstuk in een handdoek en druk (niet wringen!) het water uit de handdoek.
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein